2023/2024


Formandens beretning sæson 2023/2024

Lad mig starte min 4. beretning med vores medlemstal. Det er altid spændende at komme i hallen igen, for at se hvem og hvor mange der dukker op til træningen efter sommerferien. Efter nogle gode år forinden med rekordstore medlemstal, var jeg specielt spændt på, om vi kunne fortsætte med at holde på spillerne samt få nye til. Vores senior begynderhold startede for første gang op efter sommerferien, og der har vi fået 10 nye spillere i klubben. Så det har gjort, at vi har en fremgang på medlemstal i denne sæson. Det er altid positivt at få flere medlemmer. Så gør vi noget rigtigt.
Ungdom:          64 spillere  Sidste sæson: 62 spillere
Senior/veteran: 49 spillere  Sidste sæson: 37 spillere
Motionist:         78 spillere  Sidste sæson: 78 spillere
 
Trænerteamet:
Med en masse spillere i klubben kræver det også nogle trænere. Vi har haft i alt 12 trænere der har været tilknyttet ungdomstræningen. Til vores nystartede senior begynderhold har der været hele 10 turneringsspillere der har sagt ja til at træne dem et par gange hver i denne sæson. Uden alle jer vil det være svært at kunne træne alle vores medlemmer, som vi gør. Så en kæmpe tak til:
Anita, Nick, Mathias, Cecilie, Siff, Lea, Sebastian, Noah, Conrad, Malthe og Lasse. Samt de mange der har hjulpet til inde ved de nye seniorspillere.
 
Arrangementer:
Det er vigtigt for mig personligt, at vi laver arrangementer i løbet af sæsonen, så man ikke kun ses til træning. Det binder spillerne mere sammen, så vi får en god stemning blandt spillerne uanset alder. Jeg er rigtig glad for, at der er stor opbakning til arrangementerne. Blot at nævne var der til vores familiedag i januar hele 25 par tilmeldt. Samt vores eget ungdomsstævne i starten af marts var hele 24 spillere med i selve stævnet, og en masse frivillige der var på i løbet af weekenden. 3 forældre har fået til opgave at lave en afslutningstur for ungdom. Nyheden er bragt ud her i ugen med stor begejstring fra ungerne.  Vi inviterer en tur i Fårup Sommerland med overnatning i egen hal midt i juni. Vi glæder os.
 
Holdturnering og stævner:
I denne sæson har vi slået rekorden med flest antal hold i holdturneringen. Vi har haft 7 ungdomshold samt 4 senior/veteran hold. Så sæsonen 2014/2015 er blevet slået med et enkelt hold. Vi har haft hele 3 U11 hold i denne sæson. Der er ingen klubber i hele Nordjylland der kan slå dette antal. Vores U13 hold skal spille på søndag om at blive nr. 1 i sin pulje og dermed blive kvalificeret til DM for hold midt i april i Grindsted. Held og lykke til dem.
 
Stævner rundt i hele Jylland har vores spillere også været flittige til at tilmelde sig i. I alt 25 spillere har deltaget i mindst 1 stævne i sæsonen. Til DMU om 2 uger er der en debutant med i U13.
 
Fremtiden:
De kommende måneder er fastlagt med arrangementer og sommertræning. Til vores næste bestyrelsesmøde skal vi have en snak om hvad sæsonen 24/25 skal byde på. Mit mål er at kunne starte et hold op for kun piger i alderen 7-11 år. Der er desværre mangel på piger i sporten og i vores klub. Så der skal vi sætte ind. Ellers skal vi have sat en ny kassere i stilling efter Lise har valgt at stoppe efter 16 år. Vi har også søgt hos Badminton Nordjylland, om de kan finde en seniortræner til alle vores seniorspillere til næste sæson. I fremtiden vil der også komme en helt ny boldkanon som Sparekassen Fonden har doneret til en værdi af 50.000 kr. Vi i klubben er max klar til at sørge for at badminton stadig bliver en succes, som den er lige nu.
 
Kæmpe tak:
En tak til at vores motionistspillere hjælper med at tage net op eller ned for at andre sportsgrene kan benytte hallen før og efter. Det er dejligt når vi kan hjælpes ad. En kæmpe tak til hele bestyrelsen samt suppleanterne (Anette, Kim, Lise, Nick, Simon, Mikkel og Anders) for det stadig gode samarbejde, vi har haft i denne sæson. Uden jer har det ikke været muligt at spille badminton i Rosendal. En særlig tak til Lise som har haft styr på økonomien i 16 år. En tak til revisor Anita for at godkende regnskabet. Jeg vil slutte af med at sige en kæmpe tak til alle de frivillige der er med til at bidrage til klubben, så vi alle får den luft der skal til for at nyde denne fantastiske sport.

20. marts 2024
Frank Olesen
Formand
Bliv medlem
I.K. Rosendal Badminton bruger Conventus som medlemskartotek, derfor beder vi dig om at registrere i Conventus for at blive medlem. 
Klik på linket til Conventus
Bliv medlem

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Rosendal Badminton | Døstrupvej 23 | 9500 Hobro | Tlf.: 27628151